Månadens tarot oktober 2022

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta och kan förvänta sig av månadens energier.

Det är en allmän läsning så för att veta vad som är applicerbart för dig är det viktigt att du kollar av, inåt och uppåt. Be din själ och ditt högre jag om vägledning och urskiljning.

Månadens tarot är ett komplement till och inte en ersättning för årets tarot för 2022 som du finner här.

1-10 

Månadens tio första dagar visar på samma energi som inledde september, vilket berättar att en känsla av rådlöshet och oförmåga att se någonting för vad det verkligen är, ligger kvar. Läs gärna vad jag skrev, då det gäller fortfarande. 

Det är en krävande energi och balans och självkontroll är nödvändig för att möta kraven, men då kan det å andra sidan bli riktigt bra i slutändan. 

Det är viktigt att fatta beslut, inte utifrån hur saker och ting ser ut på ytan, utan att istället se de djupare krafterna och processerna som är i rörelse. Det kan specifikt handla om en ekonomisk situation som är beroende av att man förstår den rätt och inte låter skenet bedra. Rätt förståelse av vad som sker för med sig potentialen till en positiv utveckling på den finansiella fronten. 

Du kan under dessa dagar anta rollen av fredsmäklare, vara den som tar initiativ till att någonting som varit problematiskt finner en balanserad och harmonisk lösning – du har en förstärkt förmåga nu att få andra att må bra och känna sig väl till mods om du använder dina energier rätt. 

11-20 

Månadens mitt handlar om att kunna balansera, kompromissa och vara rättvis i alla sina angelägenheter. Fortfarande gäller att verkligen vara mån om att inte dra förhastade slutsatser eller göra ytliga bedömningar av vad som pågår, utan att verkligen ta reda på fakta och se vad som sker under ytan för att kunna komma till väl avvägda beslut. 

Uttryckt i arbete kan fokuset ligga på att få en bra balans mellan arbete, ledighet och återhämtning. Den som funderar på att byta bana eller jobb behöver ta det lugnt och väga för och nackdelarna, och framförallt låta det högre jaget vägleda och inte ta förhastade beslut utifrån en impuls som kommer från ett rastlöst ego. 

Vad gäller ekonomin kan någonting utfalla till fördel och det kan bli ett oväntat tillskott i kassan, framförallt för den som haft det lite tajt ett tag. 

I kärlek och relationer ligger här för både avslut och början, en cykel kan vara över för att en ny ska ta vid. Kom ihåg att du inte kan förlora något eller någon som tillhör dig och ditt liv och ibland kan det vara så att någon försvinner för att bereda vägen för någonting ännu bättre som vi inte riktigt kan se eller uppfatta än. 

Jobba på att vara närvarande i nuet och “ett med din själ”. Vi lever i allt mer oroliga tider och det är bästa sättet att rusta sig för vad som komma skall – eller hantera det som redan är. Använd de verktyg du behöver och ta itu med det som ligger i vägen för att du ska kunna vara grundad och linjerad i själens energi. 

21-30 

Långsam kommer längst heter det och det är vad det handlar om månadens sista tio dagar. Ekonomin kommer att vara i förgrunden för många. Att ha tålamod och tänka långsiktigt kommer vara viktigt. 

I arbete och karriär finns potentialen för framgång genom en kontakt. Den som driver eget behöver fokusera på att hitta och driva projekt som inbringar en stadig ström av inkomster och lojala klienter eller kunder. Den som förmedlar och tillhandahåller tjänster som hjälper andra till ett bättre liv ligger bra till för en positiv utveckling för ekonomin. Den som söker jobb kan göra rätt i att inte betona sin äventyrliga eller självständiga sida alltför mycket, eftersom energin här till så stor del handlar om lojalitet och pålitlighet. För den som lönearbetar är detta inte dagar för att ifrågasätta eller hamna i konflikt med ledningen. 

Vad gäller finanserna kan det bli ett oväntat tillskott precis som i mittendagarna. Det kan handla om någonting som du gjort tidigare som plötsligt ger utdelning. 

Vad gäller kärlek och relationer är det inte tid för romantik eftersom det finns en energin som handlar mer om det vardagliga, om trygghet och ansvar. Den som är singel och inte vill vara det kan behöva se över sina rutiner och se om de går att rucka på, det kan ha blivit så att du kört in på ett spår där finns det inte utrymme för någon annan, om du tänker efter. 

Övergripande energi för hela månaden

Den övergripande energin är praktisk och grundad, orienterad åt den materiella verkligheten.

Någonting som har med utbildning att göra kan bli aktuellt och kan i sin tur innebära en positiv möjlighet framåt. Att resa och att vara social kan också bringa gott.

Vad gäller arbete och karriär kan förmågan att organisera och vara receptiv för nya idéer komma till användning och ge utdelning också ekonomiskt i det långa lopper. 

Vad gäller ekonomin behöver du se upp med att inte slösa med resurserna eller spendera på ett oklokt sätt. 

När det kommer till kärlek och relationer så lyser romantiken med sin frånvaro överhuvudtaget den här månaden för de allra flesta. Det kan handla om plikter och ansvar och vara grundat i någonting karmiskt, alltså en tidigare obalans som behöver rättas till. Om du är missnöjd men håller tillbaka för att du känner dig oklar, ta reda på vad det är så att du kan förändra situationen. 

Kom ihåg att även om det kan kännas som det är lite mycket nu, så ligger avgörandet inte på vad som verkligen händer utan hur du förhåller dig till det.  

Ha en fin månad!

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke