fredag 14 oktober 2022

Fredags-EDC CVIII

Väderrapport från Växjö. Vi har väder, alla sorter tycks det. Regn, mulet, blåst och för stunden faktiskt en solglimt. Anlednigen till väderfokuset är att jag egentligen hade velat bege mig för att kasta kniv i eftermiddag. Men det är en aktivitet som förvisso går att utföra i regn men som verkligen inte är roligt under de förutsättningarna. 

Istället skall jag trampa iväg och hälsa på min far senare idag. Jag tror att han tycker det är ett bättre alternativ för övrigt. 

"Kind of Brutal"


Knivarna jag bär på mig idag kan se smått aggressiva ut för den oinvigde. Men jag är i princip pacifist så frukta icke. Om du inte är en kartong, snörstump, gurka, trägren eller kastknivstavla förstås. Då har du all anledning att vara orolig. 

Fastbladaren kommer från Fox Knives eller snarare FKMD som står för "Fox Knives Military Department" och är deras Elementum Dagger. Fällkniven kanske känns igen då det är Cold Steels tämligen kända American Lawman. Och ja, den är lika sympatisk som du hört! Ficklampan är min tämligen nya Fenix PD35. Jäkla bra ficklampa är mina något onyanserade första intryck efter att ha haft den några veckor. 

Med det vill jag önska alla en trevlig fredag och en riktigt god helg!

/ J - med helg i sikte

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar