Helgens juliga och välkommen oktober!

Jag gjorde en höstkrans av vackra löv, lite nypon och några prydnadsäpplen. Allt plockat i mitt grannskap!

Sen testade jag och en vän en Prosecco som jag fick i julklapp förra året. Karl Fredrik’s prosecco. trodde det skulle vara för sött för min smak men det var inte så sött faktiskt. Jag behöver ha något att äta till (annars hade sötman tagit över för mycket, jag gillar torra viner) och vi åt plockmat och det passade utmärkt.

Vi testade Trocamusten. Jag tyckte den var helt okej. Jag gillar ju Trocadero. För mig smakade den mest julmust men med hint av Trocadero. Väldigt lättdrucken. Sen måste jag ju säga att jag föredrar Apotekarnes Julmust 🙂

Vi har lagt klart Disney pusslet jag fick i julklapp förra året, så fint! Dock fattades en bit. Jag misstänker en katt vid namn Stjärna… Om det nu inte fattades från fabrik. Nu lägger vi ett ojuligt pussel men nästa efter det blir juligt igen!

I fredags var jag på konsert, en födelsedagspresent. Eric Bibb med band och inbjudna gäster. Det var sååååå bra! Hela konserten spelades in för ett livealbum och 2 timmars konsert blev 3,5 timmar! Inte mig emot som inte hade bråttom hem för en gångs skulle eftersom Moa sov hos sin bff.

Det var en uppsjö av olika instrument på scenen, bara Eric själv hade 5 gitarrer! Sen kom en man från Senegal och spelade Kora, en stråkkvartett osv. Samt då Sarah Dawn Finer, Rennie Mirro och Erics fru Ulrika. Kan man annat än njuta?! Tyvärr körde inte Sarah och Eric min favorit med just de två, jullåten Auld Lang Syne men det får man ju förstå 🙂

En tanke på “Helgens juliga och välkommen oktober!

Lämna en kommentar