Full koll på stjärnorna…

av | nov 7, 2023 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej !

Tisdag i november, Allahelgonhelgen och höstlovet är avklarat , och nu känner man minst sagt att vintertiden är här med så få ljusa timmar på dygnet att man knappt tror att det är sant.
Helt  sjukt dessutom när man är min ålder ålder att man blir lika förvånad varje år vid denna tiden..
Ska det vara så här? Är det verkligen så att julen ska påbörjas redan nu, och hur snabbt rusar tiden egentligen förbi?
Svaret på båda frågorna är ja om nu någon skulle vara i tvivel hahaha.
Men ändå lite mysigt trots allt och det blir ju som alltid vad man själv gör det till…

Både mattan och stolen har jag tipsat om sedan tidigare men skulle du ha missat detta så finns mattan HÄR och trästolarna med rottingdetaljer samt stoppad sits som kommer HÄRIFRÅN och som just nu är nedsatta med hela 60% rabatt!!

Höganäs-kruset och kammarljusstaken från Skultuna anno 1978 köpte jag i en liten gullig sommarbutik i Fiskebäckskil inte denna sommaren utan 2022.
Båda med en sån söt story då dessa funnits i huset sedan de tillverkades och mannen som jag köpte dem av ville först inte sälja kruset eftersom hans mamma haft dem till före honom osv.
Men nu finns dessa båda här hos mig i Torekov och jag är så glad för dem, och apoteksflaskan köpt jag på en annan loppis

Idag har jag inventerat adventsstjärnlagret för att kolla vad som finns och vad jag eventuellt ska uppdatera med när det gäller adventsstjärnor och adventsljusstakar.
De senaste åren har jag nästan inte köpt något alls förutom adventsstjärnan som ligger i stolen, och nej den har inte får komma upp ännu utan har packats ner i sin lilla låda tillsvidare.

Gillar du denna så finns den med en fin rabatt just nu om du kikar HÄR, och kanske denna får sällskap av stjärnan Marta och även söta Elsa som alla tre går ton i ton och är till nedsatt pris.

Gillar du precis som jag stjärnorna från Watt & Veke så är alla deras stjärnor på kampanj HÄR

Idel favoriter från Svenskt Tenn på mitt lilla bord…

Jajemän, jag har tjuvstartat med julgodiset som du ser och det är ibland det godaste julgodiset jag vet, Skumtomtarna i originalutgåvan samt all marsipan från Anthon Berg.

Dessa med nougat i mitten är helt ljuvliga och gillar du skålen av keramik så finns denna på REA HÄR

En likadan sax som ligger i mitt fönster hittar du HÄR

Ha nu en riktigt fin helg och har du inget annat för dig är det ett jättebra tips att vara ute i lite god tid och se över alla stjärnor och adventsljusstakar, ljusslingor osv för att gå igenom vad som behöver uppdateras med osv.
För visst brukar det vara så att man upptäcker att något är trasigt i sista stund och då brukar allt vara slutsålt om man har riktig otur.

Mitt bästa tips för allt vad det gäller julbelysning är att kika ni HÄR för stort utbud och jättebra priser.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *