Mål 2021, utvärdering

Året är nästan till ända, och det är dags att utvärdera årets mål. De få dagar som återstår kommer inte ändra på något, så istället för att tidsinställa så kan jag lika gärna publicera inlägget direkt.

Äta godis max 104 dagar – Avklarad. Trots att det är några dagar kvar av året så har jag många godisdagar till godo, så även om jag äter godis varje dag fram till årsskiftet så klarar jag av det här målet med marginal.

Tre chins/pullups i följd – Så blev det inte. Jobbyten, massa pendling som tog all tid och energi från gymmet, sträckt muskel – det finns många orsaker. Den största orsaken är att jag hellre konditionstränade än styrketränade i somras. Men då får den här punkten vackert hänga med till nästa år istället.

Minst 24 blogginlägg – Japp. 24 blogginlägg har publicerats 2021.

Två starter i onlinetävlingar med häst – Även denna punkt får följa med till 2022. Det har helt enkelt inte gått att få till några bra starter när Lilly föll ur rejält i somras och sen haft svårt att lägga på sig, och sen Viva intill, och en skada på det. Men nu ska vi börja sätta igång så snart hon flyttat närmre där jag bor igen, då kör vi!

Lära Lilly minst två nya trick – Hon fick lära sig att le samt att lägga mulen i mina händer.

Öka sparkontot med mer än 25% – Inte avklarad. Men jag har en bostadsrätt, en bil och ett föl istället.

Träna minst 104 dagar – Inga problem, avklarat för längesedan.

Jag har alltså klarat vartannat mål. 4 av 7. Det är åtminstone mer än hälften.
Hade givetvis velat få bocka av dom andra också, men två av dom ska följa med till nästa års målsättning och bockas av där istället.

Min slutsats efter detta år är att det känns stressigt att alltid behöva logga träningar och godisätande, att behöva hålla det i huvudet (eller mobilens anteckningsfunktion) tills jag haft möjlighet att sätta mig och skriva ner det i min bullet journal.
Häståret 2021 blev inte heller riktigt som jag tänkt mig. Fölet (Viva) var ju planerat och är än så länge precis så som jag önskat mig, men i övrigt är det inte många rätt. Eftersom det blev en oväntad flytt för mig och två jobbyten jag inte hade planerat för så har hästarna till stor del stått alldeles för många mil ifrån mig och jag har haft svårt att få ihop tiden för dom. Nu har det inte gått någon större nöd på dom för det, dom har haft sin lösdrift och flock. Vi skulle åkt på visning i september, men det fick vi ställa in eftersom Viva var snorig. Lilly har fått en sparkskada, samt föll ur rejält i somras. Hon börjar komma upp i hull nu igen, och det kommer lösa sig nu när dom ska flytta till var sitt ställe och jag kan fodra upp henne utan att all energi går ut i mjölken. Sparkskadan ser bättre ut och hon får börja sättas igång efter årsskiftet om allt går enligt planen. 2022 ska förhoppningsvis bli betydligt bättre, sett ur ett tränings-/tävlingsperspektiv.

Kommentera här:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.