Mål 2021 – avstämning

Nu har den här avstämningen legat som ett utkast ett tag, men utan att publiceras. Varför vet jag inte riktigt, så nu får den åka ut i offentligheten.

Äta godis max 104 dagar – Varje liten godisbit räknas. Förutsatt att jag äter godis max varannan dag fram till nyår så klarar jag av detta målet. Och det ska verkligen inte vara några problem alls.

Tre chins/pullups i följd – Kommer nog inte bli av. Jag var på god väg och kunde göra två i sträck. Sen började jag på ett nytt jobb med lång pendling, samt att leda gruppass av konditionstyp som en av mina arbetsuppgifter. Därmed fanns det varken tid eller energi över för att hålla igång styrketräningen, och för någon vecka sedan sträckte jag en muskel i ena armen rätt ordentligt så då bestämde jag mig för att denna punkt får senareläggas till 2022 istället.

Minst 24 blogginlägg – Inte där än, men på god väg. Får ta mig i kragen och skriva lite oftare helt enkelt. Vore ju onödigt att misslyckas med ett så enkelt mål som detta.

Två starter i onlinetävlingar med häst – Lär inte bli av. Lilly är inte i tävlingsform varken uppsuttet eller vid hand, hon har inte tränats aktivt sedan i våras. Viva skrotar runt i hagen och lägger sin energi på att växa. Ännu en punkt som får flyttas med till nästa år, om vi inte skulle få en plötslig inspiration, tid och lust under december.

Lära Lilly minst två nya trick – Jodå, den har vi klarat av. Hon fick lära sig att le samt att lägga mulen i mina händer. Dom sitter inte helt hundra, men åtminstone 90% vilket jag anser är tillräckligt för att kunna påstå att vi klarat målet.

Öka sparkontot med mer än 25% – Det ser inte så lovande ut. Hade det inte varit för att jag köpte en bostadsrätt, en bil, betalade veterinärräkningar och födde upp föl så hade det säkert gått vägen. Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig när målen skrevs ner (förutom fölet då). Räknar man dock in värdet i sagda lägenhet, bil och föl så är det avklarat, men det räknas inte eftersom dom pengarna inte sitter på sparkontot.

Träna minst 104 dagar – 30 minuter träning under minst 104 dagar under året, målet är avklarat med råge redan nu. Detta främst tack vare en ganska intensiv vår och sommar.

Det ser alltså ut som att jag kommer klara fyra av sju mål. Lite mer än hälften. Inte helt nöjd med det resultatet, och skulle kunna öka på det hela genom att anmäla Lilly till vilken tävling som helst. Men jag vill inte starta i en tävling bara för att heller, jag vill att hon ska ha förutsättningar att göra bra ifrån sig så då släpper jag hellre målet i år och siktar på nästa. Samma tanke med chins, det skulle säkert gå att intensivträna mig till tre i rad – men till vilken nytta, när det innebär en ökad skaderisk och jag har svårt att få min tid att gå ihop redan som det är? Och sparmålet, tja… jag skulle väl kunna skrapa en trisslott och hoppas på att turen löser det åt mig.

Nej det blir till att blicka framåt mot 2022 istället. Jag har redan börjat fila på vilka mål jag ska ägna mig åt då. Men det blir officiellt först efter årsskiftet.

Kommentera här:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.