Nya tider

Nytt jobb, ny adress, nytt liv. Det har varit fullt ombygge av mitt liv det senaste året. En del förändringar har tagit tid, andra har gått ungefär lika fort som klädombyten i melodifestivalen.

Numera bor jag i en egen lägenhet, en bostadsrätt som från början hade terrakottaröda väggar i alla rum utom köket. Det har jag fått ordning på, åtminstone hyfsat.

Sen fick jag veta att min arbetsgivare inte skulle fortsätta sitt avtal med stället jag varit placerad på, och att dom därför skulle säga upp oss som arbetat där. Så jag sökte ett nytt jobb rätt snart trots att vi skulle få vara kvar till sista oktober, och hade sen alla papper klara för nytt jobb inom en vecka. Snabba ryck. Där börjar jag redan imorgon.

Utöver det så har jag äntligen köpt den poledancestång jag velat ha sedan jag tränade det aktivt för sju år sedan. Som en väldigt tidigt födelsedagspresent till mig själv. En vit, pulverlackad från X-pole. Och den är fantastisk! Jag har träningsvärk och blåmärken precis överallt, men det är så himla roligt ändå!

Kommentera här:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.