lördag, november 05, 2022

En snutt i tidningen, snart är det glömt!

 

"Sent på torsdagskvällen mördades en 37-årig gravid kvinna i danska Holbaek. Barnet har överlevt och mår under omständigheterna bra, rapporterar danska TV2.

Det var sent på torsdagskvällen som en ung man knivhögg kvinnan, som enligt tv-kanalen är afghansk medborgare, utanför ett äldreboende efter att hon hade slutat sitt arbetspass.

Gärningsmannen, som uppges vara i 18-årsåldern, knivhögg kvinnan upprepade gånger efter att han drog ut henne ur hennes bil.

Polisen uppger ”att det finns någon form av relationen” mellan offret och gärningsmannen och han beskrivs som av annat etniskt ursprung än danskt, enligt TV2.

Den misstänkte mannen flydde från brottsplatsen och är fortfarande på fri fot.

– Vi gör allt vi kan för att lösa detta, sade biträdande polisinspektör Kim Løvkvist på en presskonferens på fredagsmorgonen." /Epoch Times.

I Sverige har det ofta sedan 2015 också kablats ut sådana händelser. Mammor som mördas av söner där fadern står bakom ! Afghaner figurerar ofta i dessa blodiga dåd!

Jag blev ju sittande på bussen med en afghansk kille som tog strypgrepp på mig under ca tio minuter. Sådant sätter spår i ens hjärna. När jag ser grupper med unga utländska män så kan jag tom. gå över gatan.

Våldet i våra samhällen numera är mycket grovt , inte minst mellan dessa gäng av män med ursprung från andra länder. Sverige har nu 57 mördade genom skjutvapen sedan 1 jan.

Om vi skulle räkna in alla knivdödade så kommer siffran att bli förskräckande.

De här männen har en annan kulturell bakgrund där bla de har lättare att bli kränkta. Kränkta över småsaker som vi andra bara ruskar på huvudet inför och går vidare i vårt liv.

Dessa män riskerar hellre en livtidsdom i sin kränkthet!  

DET brukar sägas från vänstehåll att all kultur är lika värd, helt fel resonomang.

Skulle islamismen vara lika värd som en kultur baserad på kristendomen?


Rädslan för att säga sanningen är något som spridit sig i vårt samhälle genom åren. Alla vet vi vad för slags metoder bla vänstern använder sig av och tyvärr har delar av både massmedia och sk borgerliga partier anammat vänsterns metoder med glåpord och mobbing,

Dubbelmoralen  är så tydlig idag, nästan alla hyllar Irans kvinnor när de bränner hucklet men i Sverige får man inte ens framföra kritik när föräldrar plågar små barn med att sätta på dem huckle och byltiga otidsenliga kläder!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate