tisdag, oktober 25, 2022

Varför är folk arga, så borde frågan ställas!

Isabelle Ericsson skriver på Twitter: "Hatstorm mot Moderaternas toppnamn i Sölvesborg, Kith Mårtensson, efter sveket mot Samstyret. Nu säger hon till P4 Blekinge att hon öppnar upp för högre invandring till kommunen eftersom den inte har några problem och att hon är ”en djupt troende människa”. #svpol"
Moderaterna har på flera platser ratat borgerligt styre till förmån att släppa fram socialister.
Att väljare blir arga är ju inte så konstigt, de har lagt sin röst på vad de betraktade som ett säkert kort för en politik vilken inte ska bedriva röd politik. De vill inte ha en fullmäktigeordf. som är sosse!
När då M efter valet tex i Sölvesborg , Lund mfl platser ger makten till sossarna då öppnas alla ventiler av svekdebattens ilska.
Att lura sina väljare är och förblir dålig politik!
Att handla på detta sätt stärker politikerföraktet samt får människor att byta parti och garanterat att många går över till SD!
Att hävda i efterskott att man är djupt troende och därför vill ha större invandring till orten är verkligen ett dåligt argument men används flitigt bland vissa troende.
Jag läser två olika kristna tidningar, Dagen och Världen idag.
Det är markant skillnad mellan dessa bägge tidningar i en mängd frågor bla detta med invandringen.
Dagens många skribenter pekar på begreppet att man måste öppna famnen för de som "flyr" och dessvärre så ser de ingen skillnad mellan de som kommer hit . Fakta har ju visat att det är väldigt få som flyr av religiösa eller politiska skäl. 
Världen idag ansluter i de flesta fall till insikten att Sverige inte kan vara hela världens socialkontor.
Sverige har ju under så många år följt politiken att släppa in så många så att hela landet håller på att förändras på många sätt .
Inte minst den allt mer utbredda islamistiska  agendan vilken stöds av rika oljeländer med byggen av moskéer där det predikas bizarra antidemokratiska tankar.
Förr i tiden hette det att "ordning och reda" måste finnas på alla områden men detta övergavs.
Makthavare likt Reinfeldt bara körde över tanken på "ordning och reda" men ute i landet finns det fortfarande moderater som hyser hans illa genomtänkta politik. Så blev han också vänsterns favoritmoderat.
Sverige är fullt. Bostäderna räcker inte till, Fängelserna är fullbelagda. Sjukvården likaså.
Så går det när inte "ordning och reda " får råda!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate