lördag, oktober 29, 2022

Unga kvinnor bjuder in sig och bjuder ut sig!

 Messenger och Instagram, bägge ägda av Facebookägaren Zuckerberg, de är värst med alla sina tjejer som vill ha kontakt. Några gånger har jag spelat med för att se åt vilket håll det går. 

Men det är exakt likadant med samtliga, de ligger på en server och där måste man då på deras sida betala ett belopp. Har ingen aning om kostnaden därför att jag har då redan lämnat eländet och blockerat !

Det talas i hela västvärlden om kvinnors frihet och feminism men att bjuda ut sin kropp är ju värre än någonsin. Värst är att läsa om minderåriga flickor 13-14 som skickar nakenbilder till gubbar. Polisen säger i ett meddelande att allt för många tonåringar säljer sig numera även till att bli utnyttjade. 

Går man igenom en del populära porrsidor så finns det hur många både kvinnor och män vilka har sex på alla sätt man kan tänka sig. Lesbiska sidor finns det en uppsjö av. Många oerhört vackra människor.

Internet har varit en guldgruva för de som vill sälja sig. Att beställa hem en kvinna är ungefär lika lätt som att beställa vilken vara som helst. Troligtvis är det mycket svårt för polisen att göra något åt denna försäljning. Kvinnan körs ut med bil ungefär som en pizza. Där hänger som sagt var inte polisen med och de lagar man har stiftat blir bara tomma slag i luften.

Så här kan det se ut på Instagram varje dag!







Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate