onsdag, oktober 26, 2022

Personligt!

 


Idag blev det inte trevligt för mig. Skulle på provtagning efter att ha fastat 12 timmar. Kände redan när jag steg upp att något var fel i kroppen. Svagt illamående och kallsvetten rann på mig. Lyckades med stor möda ta mig till Hökarängens T-bana. Höll på att svimma flera gånger och det fortsatte på tåget till Sandsborg. Vårdcentralen ligger vid Dalens sjukhus och jag satte mig utanför ICA-affären . En man frågar mig hur jag mår och springer efter vatten. Flickan i Pressbyrån fixar taxi åt mig.

Stapplar in på provtagningen och de ser på en gång att jag mår dåligt,tar tag i mig och sen får jag ligga ner samt får dricka mer vatten.

Efter en halvtimma så ska de försöka ta proven men det gick inte för doktorn hade inte lagt in på datorn vilka prov de skulle ta. Men en av de rara kvinnorna tar mitt leg och går in på läkarmottagningen och ordnar upp det hela.

Sen fungerar det bra, ett stick så flödar blodet ner i fem rör.

Lite att äta gjorde att jag kände mig bättre men för säkerhetsskull så blev det taxi hem.

Här är jag lite gladare ihop med Jessica Stegrud! När jag träffar henne blir jag så här glad för hon är en så trevlig kvinna. Jag gillar henne skarpt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate