måndag, oktober 24, 2022

Pendeln slår !

 rförleden dristade sig den tidigare presidenten Barack Obama att en poddintervju peka att hans partikamrater kanske dragit den politiska korrektheten ngt. Det kan inte vara så gt tak debatten att man ste stå på knä att få plats. 

Vanligt folk ädessutom innerligt trötta på att hela tiden ra att de fel – felkönar, använder fel ord svarta/rgade/afroamerikaner, gillar fel sorts filmer, fel sorts musik etc. mfört med skenande mat- och energipriser framståbråom pronomen som rldsfrånvänt koketteri. 

Om demokraterna inte vill rlora sta presidentval ste de, enligt Obama, sluta upp att vara na ”buzzkills” eller på svenska: glädjedödare. Att lta statyer av vita och revidera historien gagnar ga. Inte heller att posta till intet rpliktigande dekaler på sin Facebooksida: ”stand with Ukraine!”, ”Black Lives Matters!”, ”Tegnell beskyddare!”, ”Munblöja nu!”/ Jens Ganman

DET var nog många som satte vinet i galen strupe just bland vinmedelklassen när de såg den här bilden. 

Forskningen får ta tag i detta underliga att en liten men högljudd vänster kan få tolkningsföreträde i så många frågor. BLM var bara en uppblåst rörelse där vänstern agerade , puff sa det så gick luften ur dem. 

Ungefär som luften håller på att gå ur både Mp och den sk miljörörelsen.

Reser man krav och för en politik vilken inte håller sig till sanningen då går det faktiskt åt h-vete  förr eller senare.

De hysteriska inom V är ju avslöjade som islamister idag där de angriper tex GAPF med våldsam frenesi!

Vänsterpartiet är idag ett parti på dekis med alla sina fanatiker av alla slag.

Men tyvärr verkar det som om de röstande på dådana partier inte hänger med i vad som händer.

Nostalgiröster brukar med tiden försvinna.

Hela vänstern kommer att få ompröva sin politik om de inte ska gå under!

ATT de börjar likna en sorts nationalsocialister med färgen på huden som viktigt är ju totalt fel väg och är ju riktigt razzevänligt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate