lördag, oktober 22, 2022

Egoismens högborg, Stockholm-Göteborg-Malmö!

 Så här någon tid efter valet kan man konstatera stor skillnad mellan storstädernas valresultat med övriga landet.

De röda rösterna är många fler i storstäderna. Och trots att tex Stockholms innevånare ofta har sitt ursprung från landet så har man tydligen rent ideologiskt klippt alla band med det förflutna och dess värld. Finns ringa förtåelse för landsbygdens nuvarande problem.

En undersökning av Jon Nyhlén, vilken DN har publicerat, visar en rad förbryllande åsikter från just väljarna i Stockholm.De är INTE särskilt intresserade av den kriminalpolitik med dess följder (skottlossning mm), nej, miljö och jämlikhetsfrågor intresserar dem istället. SD har ju med de borgerliga betonat bland annat kriminaliteten och dess bekämpning som ett av de viktigaste problemen i samhället men det tycks inte Stocholms väljare bry sig i. Här i Stockholm fick SD tex ca 10% av rösterna och det är ju stor skillnad mot hur de på landsbygden och mindre städer röstar.

Efter alla skjutmord i staden borde ju folk ha tröttnat på den förda politiken vilken varit tandlös milt sagt. Knarket, svarta krogar, åldervård styrd av maffia osv tycks man inte heller bry sig om.

Man kan fråga sig vad som har hänt i människornas hjärnor i storstäderna när de inte ens uppmärksammar det som hänt med utvecklingen till Europas värstingar vad gäller mord med skjutvapen?

Tidningar och övrig massmedia som utgår från Stockholm har ju alla ett tydligt vänsterperspektiv, dagens indoktrinering har ju pågått länge och så tydligt satt sina spår.

Lotta Gröning skriver just i Epoch Times att "Högljudda stockholmare sätter den politiska agenden"!

Men efter hennes genomgång av valet osv konstaterar hon om vänstern att "Det är bara tomma tunnor som skramlar"!


I det här sammanhanget så kanske man också kan resa frågan om div. kulturskribenter alá Björn Wiman på DN.
De har under många år utsett sig till gurus på sina sidor,de vet bäst, kan mest osv med alltid ett vänsterperspektiv.
De verkar stöpta i samma form oavsett om de skriver i GP,SDS eller AB.
Alltid samma fisförnäma inställning till "vanligt" folk och de som väljer SD är pöbel.
Luktar punchveranda alá 1800-tal!
Det är egoismens apostlar jag talar om,de som kan komma till skolorna och skälla på lärarna och säga att de är odugliga att uppfostra barnen. Själv har de så tydligt inget ansvar för sina egna barn. Dessa barn som "aldrig" gör något illa, det är alltid någon annans fel!
Denna generation med barn i storstäder har som måtto , DET ÄR NÅGON ANNANS FEL!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate