söndag, oktober 23, 2022

Befolkningen i Sverige?

 "I Sverige beräknas det år 2040 finnas drygt 11 miljoner invånare. Det är en ökning med 913 000 eller 9 procent jämfört med 2021. Stockholms län beräknas öka mest antalsmässigt fram till år 2040, medan Uppsala län beräknas öka mest procentuellt. I Västernorrlands och Norrbottens län beräknas folkmängden minska mest, både i antal och procent./SCB"

Hörde i morse på radion att i södra Sverige kommer det att bli så många gamla och färre yngre vilka skulle kunna arbeta inom vården för att ta hand om dessa gamla.

Denna fråga är precis som så många andra frågor om brist i samhället kopplat till den stora invandringen. Mer vatten går åt, slitage på vägar mm blir större, kriminaliteten ökar, mer fängelser måste byggas.

Och så vården!  Om man som Sverige med denna stora invandring också är tillåtande att ta hit sina gamla föräldrar eller andra släktingar så kommer det ju naturligtvis att synas inom vården.Alla blir vi äldre och drabbas av sjukdom.

Allt det här blir ju som ett ekorrhjul. 

Det är redan stor brist på personal eftersom så många slutar pga av svåra arbetsförhållanden. Att då som svenska myndigheter och politiker slå blå dunster i ögonen på oss med snacket om att Sverige behöver ännu mer invandring är ju lögn. Hur många analfabeter har vi inte redan vilka lever helt utanför vårt samhälle med bidrag resten av livet.

De kommer aldrig att arbeta inom vården. OM Sverige hade bromsat i tid ,såsom politiken var tidigare, så hade läget inom många sektorer i samhället varit mycket bättre.

Ordning och reda ,sa den gamla socialdemokratin men hand i hand med Reinfeldt så raserades denna inställning.


Med berått mod!

Vi övriga som tvingades till att bli åskådare till denna förödande politik kunde bara sitta på första plats med spottloskorna och skället om rasism rakt på oss!

2+2=4 fortfarande!

När radion eller annan massmedia ska tala om dessa saker så skummar de bara på ytan. I deras värld är det farligt att blotta orsak och verkan! Då blir de utfrysta av cheferna!

Och medelklassen i de stora städerna har lärt sig att jama med om denna politik.Wokevänstern har ju sin högborg just i medelklassen, dessa med fina arbeten med god lön.

OCH alla tycker likadant ungefär som alla de som arbetar på div. kulturredaktioner. Björn Wiman på DN är deras rättesnöre, det han säger återupprepas på vinkalasen. Rödvins-medelklassen.

Förr var det rödvinsvänstern men det är idag samma sak som rödvinsmedelklassen.






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate