fredag, oktober 28, 2022

Är alla kulturer likvärdiga?

 Sitter och läser dagens nummer av den kristna tidningen Dagen och dess ledarsida. En tydlig vänsterlutning kan man ana i åsikterna numera från ledarsidan.

Men när de ger sig in på att försöka påstå att alla kulturer är likvärdiga så är de ute på hal is.

Vad sägs om den kultur Iran visar upp återigen med mord och våld i Herrens namn?

Eller övriga islamistiska stater i världen? Eller den kommunistiska kulturen i Nord-Korea vilken är välkommen till Nobelfesten ihop med alla andra blodsregimer!

Det finns inom en del av kristenheten en naiv inställning som jag har så svårt för. De vill så gärna se alla människor som goda och inser inte att vissa är så förvridna i sina hjärnor så de är onda, det går inte ens att tala med dem. De har ju alltid rätt i allt!

Islamister besitter ingen godhet!  Den kristna kyrkan har en lång historia av våld och förtryck just från islam ända sedan Muhammed började sitt härtåg.

Idag är det infiltration som gäller i de västliga demokratierna. Det är bara att Googla upp det sk brödraskapet samt läsa på. De beskriver exakt hur de ska krossa demokratierna för att sedan införa sharia. Varför finns det så många ur den kristna rörelsen som vägrar ta till sig sin egen historia. Vem körde ut den kristna befolkningen i öknen för att dö nere i Turkiet?

Varför finns så få kristna kvar i de arabiska länderna idag? Liksom judar!

Den kultur vilken föraktar och förföljer dessa grupper sedan så länge är ingen kultur att stryka medhårs som sker i den naiva kristna världen !

INGEN kommer ifrån att det är ur islam som islamismen föds!

Leve kampen i Iran mot islamismen!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate