Förnöjsam pappa: Blånagel (29 oktober, 2022)

Lördagen den 29 oktober, 2022

I ungefär tio års tid har jag beställt nya träningsskor i storlek 47, samma märke varje gång och det har gått bra. Att slippa gå till ett ”köpcentrum”, argh, och besöka en ”skoaffär”, ouch, det är mycket värt.

Den här gången blev det skit, skorna passade inte. Varför? Har foten blivit större? Eller plattare. Nu kom jag ihåg att kiropraktorn herr PR sa att mina fotvalv sjunkit ner. Det skulle kunna betyda att foten blir längre.

Jag tänkte att skorna skulle vidga sig något, däremot skulle problemet vara löst. Det gjorde de inte, men stortånageln på vänster fot skiftade färg från vackert rosa till blekblå.

Förra helgen klippte jag ner den något och då sipprade gult klägg ut. Jag hade lust att fotografera och dela på något socialt medium, till varnagel för andra. Instagram är väl inte till bara för matlagning och gulliga hundar?

I måndags åkte jag och CJK till Hudiksvall för att köpa skor och sedan dess har jag ett par större som även är mjukare. Men nageln var redan skadad. Torr och ihålig som ett stort fiskfjäll, jag klippte ner den ännu mer.

Denna kväll gick jag och AJE en riktigt lång långpromenad, nema problema, ont i foten no more.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.