Blinka lilla stjärna 🌟

13 08 2022

Sommaren har inte gett upp än utan är här med 30-graders värme så det blev sol och bad på mitt kära Gålö idag igen ☀️👙💙. Jag som hade stoppat undan badväskan, men inte gjorde det något att jag fick plocka fram den igen 😄. Så härligt att ligga där på stranden och göra absolut ingenting än att fundera på om man ska ta sig ett bad till 😉. Jag kan ju säga att jag var inte den enda som ville ha sol och bad idag, utan det var rätt tjockt såväl på parkeringen som på stranden. Det blir till att åka dit imorgon igen, gäller att passa på när man kan 😊.

Förra helgen så träffades äntligen jag, Ingela och Pia och hade en jättetrevlig eftermiddag tillsammans på Hembygdsgården i Nynäshamn. Det var sååå länge sedan som vi tre träffades så det var verkligen jättekul att det äntligen blev av 💕. Nu får det inte dröja lika länge till nästa gång bara 😉 . 

Det är så skönt att se att mamma mår så mycket bättre nu och att läget är stabilt. Hon äter bra, pratar, sjunger och är uppe om dagarna i sin nya fina rullstol hon fick tidigare i somras. Hon måste ha ett otroligt starkt hjärta och sen har hon ju en enorm vilja att fortfarande vilja vara med och vara kvar också. Hon brukar säga det till mig att Ja men jag måste vara kvar. Och det är ju tur för mig det 🥰.

Inatt låg jag en timme ute i min trädgård med en filt och ett glas vin och tittade upp mot vår underbara stjärnhimmel för att se det utlovade meteorregnet Perseiderna. Jag såg nog iallafall ca 10-15 stycken stjärnfall, men de va korta snabba så det gäller att hänga med 😁. Men likväl så var det stjärnfall 😍💫 . Jag såg även en satellit som for över himlen. Jag bara ÄLSKAR 💙 universum och att titta upp på vår underbara stjärnhimmel ⭐️✨💫. Och inatt när jag låg där och tittade på alla vackra stjärnor, planeter och såg olika stjärnbilder på himlavalvet så tänkte jag på när jag var liten och jag, pappa och Gert, min lillebror, låg uppe på berget på landet vi hade i Slätmon, en mil från Kisa i Östergötland. Vi låg där tillsammans på kvällarna och tittade på alla stjärnor och tittade efter satelliter och stjärnfall. På den tiden så fanns det inte så många så man kände igen de satelliter som fanns och vid vilka tider de kom och hur de åkte över himlavalvet. Jag minns fortfarande att det var en som man kunde se vid kl: 23.15 🥰 . Så fina minnen ❤️. Får se om jag går ut ikväll/inatt igen och kikar på stjärnhimlen 😊.

Där över mitt hus så lyser Jupiter så starkt och fint 😍🪐.

Men nu ska jag ta mig lite käk, blir räksallad idag. Gissar på att jag får dela med mig lite till Lisa 🐱😁.

Ha det så hörs vi!


Åtgärder

Information

Lämna en kommentar