Hjälp!

Det är vad Deckarlogg skulle behöva.

Läsa hinner Deckarloggs red. men att skriva har det blivit sämre med. Så mycket som borde recenseras men tyvärr inte blir recenserat, på grund av tid och ekonomi. Deckarlogg är ju ett helt ideellt arbete och red. måste skaffa sin inkomst på annat sätt.

Det kommer före och i vägen, ibland. Och måste göra det. Så det här är en vädjan om lite hjälp…

Om du följt Deckarlogg så har du sett att ibland förekommer gästrecensenter på loggen. Deckarlogg skulle behöva ytterligare några gästmedarbetare som då och då kunde skriva en recension av främst böcker inom det breda litterära fältet ”deckare och annan krimi”.

Publicerat tidigare, i en tidning/tidskrift eller på någon blogg, det behöver inte vara något problem.  En av de saker som Deckarlogg lärt sig på nätet är att man aldrig når ut till alla som vill läsa en text. Det finns alltid fler att nå ut till.

Deckarloggs mål, som inte kunnat förverkligas det senaste typ halvåret, är att lägga ut en text per dag (helt ny, tidigare publicerad eller gammal som ny). Om just du kan hjälpa Deckarlogg, om du vill skriva eller brukar skriva om deckare, hör väldans gärna av dig så pratar vi om det. Vad du skulle kunna bidra med.

Om du vill. Men observera vad jag skrev: ideellt. Deckarlogg har en helt tom plånbok. Ett sista tillägg: Som du kanske också lagt märke till har de flesta gästrecensenter varit män – vore ju kul med några kvinnliga gästmedarbetare också…

Bengt Eriksson

En kommentar på “Hjälp!

Add yours

  1. Jag skulle kunna tänka mig att skriva något om några äldre deckarförfattare som jag läst (eller läst återigen) de senaste åren, plus möjligen en som jag håller på med (läst sex av tio; de fyra jag saknar finns på stadsbiblioteket, har jag sett).

    PS. Jag vet inte om du sysslar med så onyttiga ting som »wordle», men dagens tyska ord är som specialgjort för dig…: https://wordle.at

    Gilla

Lämna en kommentar

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑