Anna Csiki: ”Lite tråkigt att säsongen är över”

Alla gånger jag har sökt BK Häcken FF för att få hjälp att prata med en av deras spelare under hösten har jag inte fått ett enda ord i svar av klubben. Kudos till FC Rosengård, Linköping FC, Kristianstads DFF och Hammarby IF som på sistone varit mycket hjälpsam med att få ut ”content” även genom mina kanaler.

Därför tog jag tillfället i akt att prata med 22-åriga ungerska landslagsspelaren Anna Csiki efter dagens match på Stockholms Stadion. Anna som kom till Kopparbergs/Göteborg FC under 2020 har blivit en startspelare för Häcken och började i 19 av 25 matcher där hon var med.

Efter lagets nionde vinst i rad i dag tycker Anna att det är så roligt att spela fotboll med detta lag att det är nästan lite tråkigt att säsongen är över nu.

Även i dag när Djurgården ledde fram till den 62:a minuten med 1:0 och det såg ut som om Linköping FC sensationellt skulle kunna gå förbi BK Häcken och knipa det större silvret och ännu viktigare komma in på League Path för Champions League 2023, säger Anna att hon inte var orolig att så skulle kunna hända.

Man har skapat en vinnarkultur som började efter förlusten mot FC Rosengård den 24 augusti. Vilket ledde till andra platsen i slutändan. Grattis!

Detta inlägg publicerades i Allgemein den av .

Om Rainer

This is in English because I am Blogging both German and Swedish and apparently this text here appears in all of my Blogs when you click my name. My name is Rainer and I have been following women's football or soccer for quite a while now. I watch football games, take pictures when I see matches, because I need them for the blogs. I talk to Players and publish texts about that in my German and Swedish blog. I prefer the term "talk" instead of "interview". It's a dialogue,l notm just Q & A I am interested in.