Hon sa: Är det sorgligt att ge upp en gammal föreställning om vem du är?

Härom dagen fick jag ett infall i att titta i en gammal hårddisk från min gamla dator. Där hittade jag en lång text som jag skrivit. Medan jag läste tänkte jag;- har jag skrivit det där? Texten var från 2016 och det är egentligen inte så länge sen. Den handlade om att jag aldrig kunde bestämma mig för vad jag ville bli. Jag hade så många idéer och kände inte att jag hade stöd för detta någonstans. Kanske jag hade det men upplevde inte att jag hade det. Jag blev tårögd och tänkte;- har detta varit jag?

Jag slogs av tanken av när jag blev jag. Vad var det som hände i mitt liv som fick allting att skifta? När ersattes min taskiga självkänsla av att den är självklart hög idag? Jag är den jag är. Jag accepterar mina fel och brister {ja, kanske inte alla men de flesta}.

Igår blev jag coachad för första gången på flera år. Som jag har saknat det men jag kan säga dig att jag var otroligt nervös. Tänkte på det heeela dagen. Tänk om något skulle dyka upp som skulle få mig att gråta…. Ja, jag är otroligt känslosam.

Alla borde faktiskt ge sig själv den gåvan av att utforska sitt inre med någon man känner sig trygg med. Det är otroligt utvecklande för att ta reda på vem man egentligen är innan alla andra talade om för en vem man var. Från det att vi är små får vi höra att vi är på ett visst sätt, vi får lära oss vilka värderingar som är viktiga för att leva {läs överleva}, vi får höra om alla saker som begränsar oss. Nej, så vill jag inte leva längre. Jag väcker liv i mina drivkrafter, intentioner och livsprojekt. Vill du höra mig prata om det så kommentera i bloggen. Detta ligger mig så varmt om hjärtat!

När hon sa: Är det sorgligt att ge upp en gammal föreställning om vem du är? Nej, jag kunde inte känna det då men idag har jag känt lite extra för “gamla Christine”. Hon gjorde det bästa med den kunskapen hon hade. Nu gör jag det bästa med den jag har. Lite sorgsen och det känns okej. Det är okej att alla dagar inte är solsken.

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu snart 1800 medlemmar!! Magiskt!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine

4 thoughts on “Hon sa: Är det sorgligt att ge upp en gammal föreställning om vem du är?

  1. dina ord går in men hur gör man? jag har precis börjat acceptera mig själv och tycka om mig själv och det är stort för mig, jag är en liten bit på väg iallafall men mitt ego på axeln pockar hela tiden på uppmärksamhet,,,,,
    Mvh Malin

    1. Så härligt att du är en bit på väg! Supernajs! Tillåt dig att ta små steg framåt och lär dig att inte ge den där negativa rösten så mycket plats. Låt istället den rösten som hyllar dina framsteg få prata högre. Låt den överrösta den negativa. Varmt lycka till med alla dina framgångar! Möt “nya Malin”! Som hon har längtat! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *