Budskapet från en ond nacke.

Vår kropp är helt fantastisk. Den ger oss det vi behöver. De budskap vi behöver få till oss. När vi inte lyssnar så ger den oss ännu mer. Till slut blir vi fysiskt sjuka. Ja, det kan absolut handla om saker från tidigare liv som vi behöver läka. Så är det i mitt fall. Jag har mycket att läka och kroppen befinner sig i en transformationsprocess.

Jag har länge känt att nästa steg kommer. Men ingenting hände. Föll tillbaka i mitt 3-D liv. Tråkigt men tryggt och bekvämt. Tråkigt. Jag kan så mycket mer än detta. Känns som att jag gör saker som jag är bra på men det ger inte mig något. Jag behöver mer. Utmana mig.

Göra något nytt. Eller utveckla en gammal idé till en ny nivå. Är så trött på alla trygga och invanda saker jag gör. Ja, det är tryggt men nej. Steppa upp!

Idag när jag vaknade upp så var jag stel i nacken. Varför? Ont i hela kroppen. En matthet genomsyrade hela kroppen. Vad vill min kropp berätta?

Jag har haft nya tankar om “Cozy & Creative with Christine”. Jag tror att den gruppen kommer att få en stor genomslagskraft efter nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” som börjar 9 december.

Mer av att skapa ett glädjefullt liv för andra människor, inge hopp, bidra med kreativt pepp, ge budskap från andra sidan, sälja min konst och mycket annat. Jag kan och vill aldrig göra en sak. Behöver variation. Utmaningar. Testa nya gränser. Ha kul helt enkelt. Tänker även ge mig in på att coacha igen. Saknar det. Jag får sån energi av vad kvinnorna jag coachat har lyft sig och sett nya möjligheter. Magiskt.

Budskapet från en ond nacke

Nacken är länken mellan huvud och kropp. Den förenade länken mellan den andliga och materiella världen. Smärta i nacken utmärker ett oflexibelt tänkande. Att befinna sig i en situation som man inte kan kontrollera som man vill. Kanske något eller någon tynger ner.

Kom ihåg att vår verklighet baseras på vår egen upplevelse. Alla har full kontroll över sitt liv. Egentligen. En del har bara tappat fotfästet lite grann.

Känns det lättare att nicka jakande istället för att skaka på huvudet och neka ett svar? Ställ dig då frågan om vilket beslut du behöver ta för att ta dig dit du vill nå. Känns det svårt? Gör det ändå.

En nackspärr vill tala om att man lutar sig mot ett visst beslut och för att kunna ta det behöver man ändra sin verklighetsuppfattning.

Jag ser på framtiden med en kreativ nyfikenhet. Njuter av denna tid på jorden. Känner tacksamhet för allt jag får uppleva. Varje dag.

Är du nyfiken på kroppens budskap så rekommenderar jag boken “Kroppen talar till dig”. Det är därifrån mitt budskap kommer.

***¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Ha en magisk kväll!

Kreativa Kramar Christine

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” Härom veckan presenterade jag mig ännu en gång för vi växer hela tiden. 1800 härliga människor! Superkul! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *