Dagens budskap 221009

Vi har äntligen hängt upp en av mina tavlor som har stått på vardagsrumsgolvet i en evighet. Platsen blev i allrummet på ovanvåningen och där får den hänga tills jag attraherat in en köpare i mitt liv. <3

Och ja, vi har mjukisdjur i soffan även om våra barn är mer eller mindre vuxna. Jag tycker att det är så viktigt att ha mitt barnasinne kvar.

Om du följer mig på Instagram så har du kanske lagt märke till att jag har börjat lägga ut korta videos igen. Tanken var att jag ville dela en varje dag i oktober men insåg ganska snart att jag inte hinner det. Så det får bli när andan faller på. Än så länge har det blivit tre stycken och de har handlat om att inspirera, om man är optimist eller pessimist och om att älska sig själv. Gå gärna in och kika på dem här.

DAGENS BUDSKAP

Gör det du säger att du ska göra. Sluta prokrastinera. Det är tid att briljera med din kunskap. Allt som du säger och gör påverkar de människor du möter. Du skapar avtryck i deras liv.

Du är redo att förvandlas. Kanske du inte känner dig redo men det är precis vad du är. Sträck ut handen och be om hjälp i denna process. Du vill inte vara ensam i detta. Be om hjälp. Hjälpen kan ta olika former. Var beredd på det.

Du behöver träna på att be om hjälp. Du är inte van vid det. Ensam är inte stark. Du behöver bra människor runt omkring dig. Du behöver känna dig sedd.

Du är på väg mot en fantastisk resa. Omfamna alla möjligheter du möter. Du har support. Känn dig trygg att möta dig själv. Alla dina nyanser.

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. Det gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

10 thoughts on “Dagens budskap 221009

  1. Hej!
    När jag läste dagens budskap fick jag ett glatt men även spänningarnas/mystiken pirr i magen. Det är mycket som har lagt på göra senare-hyllan som måste göras för att skapa harmoni i mitt liv.
    Tack för ditt budskap 🥰

    1. Åh vad glad jag blir av din respons! Jag undrar nyfiket vad som väntar i ditt liv att manifesteras. Wow 💫💫

      1. Tack, detta stämmer in på mig. Idag har jag fått gjort sånt som jag tänkt på ett tag. Givande och tänkvärt budskap ♥️🙏

  2. Det finns en person i mitt liv som jag älskar på ett djup själsligt plan, på ett sätt jag aldrig tidigare älskat någon, jag borde berätta det för henne…❤️‍🔥
    Tack för påminnelsen 🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *