Bountybars

Bountybars

av Cecilia Folkesson

 

Bountybars – ett lite nyttigare godis!

Om du gillar kokos kommer du förmodligen älska dessa! Du kan göra bars som jag gjort här eller rulla/forma kulor som man sen doppar i choklad – så himla gott och enkelt!

 

 

Bountybars

 

Bounty Bars

 

Topping

  • Smält mörk choklad (ca 200 gram)
  • 2 msk kokosolja
  • Flingsalt

 

 

Gör så här:

  1. Blanda ihop kokos, kokosgrädde och agave.
  2. Lägg plastfolie eller liknande i botten på en form och tryck ut.
  3. In i frysen ca 1 timma. Under tiden – smält choklad och kokosolja.
  4. Skär lagom bitar av kokoskakan, doppa i choklad och toppa med flingsalt. 

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Bounty 2.0 - ceciliafolkesson.se – Naturlig mat & Hälsa 26 oktober, 2023 - 13:54

[…] Fler recept: Här hittar du mitt bountyrecept utan dadlar. […]

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More