Förlovningsdag

Idag är det 18 år sedan vi förlovade oss. 
 
Jag påminde inte maken utan gjorde det till en överraskning med rosor och god middag. 
 
Jag får dåligt samvete över vårt överflöd ibland och rensade ut sex jackor när jag fick veta att det bor några familjer från Ukraina utanför stan och de behöver vinterkläder. Svärmor undervisar de vuxna i svenska för de får inte gå på SFI. Lite märkligt är det att de inte hittar någon annan lärare än min 78-åriga svärmor från England, men det är visst svårt... 
 
Ur dagboken 921018: Mamma hjälpte mig med frågorna till idrotten. Tammy sa att vi skulle ha lämnat in skrivuppgifter fem gånger och det har vi inte gjort. 
 
(Det var inte lätt för mig och den amerikanska utbytesstudenten att lämna in uppgifter på isländska och jag tycker att vi borde ha sluppit det på idrott av alla ämnen.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Grattis till er båda på förlovningsdagen!
Bra om jackorna kan komma till användning och bra att din svärmor kan göra en insats. Det är inte lätt att hitta lärare...

Svar: Tack! Det finns alltid något att fira. :-) Ja, jag vet inte varför jag sparar jackor som är för små... och stugkläder har vi också mängder av nu.
Ylva

2022-10-18 @ 21:02:13
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Grattis !

Fint att ni delar med er.. vi skänkte lite i våras när det kom så många

Svar: Tack! Vi skänkte också lite handdukar och saker de behövde i våras, men jag tror inte att det är så många som bor här för jag har inte hört så mycket om det.
Ylva

2022-10-19 @ 11:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0