Julafton nummer 2

Resan fortsatte norrut. Efter att ha spenderat både julafton och juldagen i Taumaranui var det dags att resa vidare till Kihikihi. Det var planerat att hela Liams familj skulle fira jul tillsammans just där. Liams äldre syster bor där och hon har längtat så att få fira jul hos henne. Vi hade alla bestämt att vi skulle fira jul den tjugosjunde december men på något sätt fick resten av Liams familj för sig att det passade bäst att köra upp från Wellington den tjugosjunde (det är en 7 till 8 timmars bilresa). Typiskt kände jag, lite väl ofta som man känner att man blir "mucked around". Jaja, detta innebar att Liam och jag fick mer kvalitetstid med Liams syster och syskondöttrar. 
 
Jag vet dock inte hur jag ska säga det här utan att låta elak - men jag kunde inte vänta tills det var dags att åka vidare! Jag personligen tycker att det blir för mycket när det är en en större grupp som ska träffas och hänga. Speciellt vid såna tillfällen då det förväntas att man ska träffas och ha det så otroligt kul. Jag känner att jag har blivit för gammal för det, eller..? 
 
 
Resan från Taumaranui skulle ta ungefär 2 timmar. Lagom om ni frågar mig!
 
 
 
De första dagarna spenderades i poolen med lite öl. Det var faktiskt väldigt skönt och avslappande. 
 
 
Liams syster har fyra hundar, varav en var en 10 veckors valp. Så med våra två hundar var det sex hundar där och två av dem var (är) valpar. Jösses. Det var full ruulle non-stopp.