Rösta för allas lika värde!!!

Idag är vi många i Sverige som kommer att gå in genom portarna till vallokaler och har möjlighet att kämpa för allas lika värde och rättigheter. 

Jag vet att en del tycker att det är svårt att välja vad de ska lägga sin röst på. Sverige har de senaste åren gått igenom ett antal kriser påverkade av en pandemi som nästan lamslog hela världen och Putins jävulska krig mot Ukraina. Detta har påverkat oss kroppsligt, ekonomisktoch känslomässigt. Men, glöm inte att vi faktiskt tar oss igenom detta på ett anmärkningsvärt vis. Jag är stolt över alla insatser och den medmänsklighet som kännetecknar oss demokratiska medborgare.

Dock är det viktigt att veta att detta kan ta slut.

Om ett parti som tror att feminism handlar om att vara mer feminin än maskulin eller tycker att vi kvinnor inte är lika mycket värda som män, som vill lägga ner arbetet kring genus, som vill ADHD-testa och stämpla barn, kommer till makten då är vi illa ut.

Läs på om partierna så ser du vilka som kämpar för demokratin, jämställdheten och de frågor som på riktigt är viktiga för mänskligheten.

Valet är ditt!
Ge din röst en värdig mening.


En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: allas lika värde, demokrati, genusarbete, jämställdhet, riksdagsval, rösta, val 2022
#1 - - sandra ledin:

Mycket fint och klokt skrivet. Jag röstade idag och det gjorde jag just med demokrati och rättigheter i sinnet.

Ha en jätte fin kväll!!!

Svar: Åh så fint!! En rysare nu... Ha det så gott!
Sandra Vulkan