En sammanfattning av min vecka...

Ja denna vecka har verkligen varit fullspäckad och bjudit på blandade känslor.

Studiedag tisdag och teamdag onsdag på jobbet med kompetensutveckling och fantastiska reflektioner med mina kollegor, som bjudit på nya kunskaper, tankar och idéer. Me like!! Och sedan studier med workshop och seminarium på torsdag.

I torsdags vaknade jag till ett meddelande från Tindra, som återigen hade kraftig smärta i magen. Då hon var på praktikplatsen åkte Örjan snabbt iväg och hämtade hem henne. Väl hemma somnade hon och när hon vaknade igen hade hon väldigt ont igen. Efter ett samtal med en sjuksköterska på 1177 åkte vi in till akuten. Kom dit på eftermiddagen och åkte hem på natten, utan några som helst svar.
Har nu ringt vårdcentralen för en utredning på hennes mage. Hon är uppsatt på väntelistan som verkar vara lång...

I fredags kväll var jag in till Söderköping och handlade innan jag tog kväll och somnade tidigt som vanligt. Innan jag åkte in till Söderköping skruvade Örjan och jag ihop vår nya garderob i tvättstugan.

Lördag, jag vaknade full med energi. Jag storstädade, fixade i tvättstugan och lagade mat då jag påbörjat en ayurvedisk detox för mina tarmar och välmående över lag. Spännande gammal indisk mat som jag redan känner har effekt på mig.
Jag påbörjade min "arbetsdag" ca 9.00 och var klar tolv timmar senare. Gissa vem som nöjd kröp ner i sängen då?!

I söndags hann jag också med massor, både ute och i Röda huset. Därefter Familjeyoga och yoga för min skull under guidning av Ida.

Summa summarum en fin vecka minus Tindras magsmärtor som bjöd in mycket oro.

Bilder från tvättstugan, nu saknas bara en bänk och lite smådetaljer...