Sängliggande & Adam 22 år ❤️

Så blev det alltså min tur att bli sjuk. Förutom ett skov med skarp huvudvärk så har jag klarat mig oerhört bra från att smittas av baciller och virus denna termin. Detta trots att både barn och kollegor varit sjuka i omgångar. Så jag känner mig ändå tacksam över den friskhet jag haft.

I måndags var det som värst med förkylningen. Sov bort hela eftermiddagen och kvällen. Snorigheten gick dock snabbt över och övergick till ett konstant illamående (en molande känsla, typ som under mina graviditeter). Hängde över toalettstolen större delen av morgonen och förmiddagen. Sedan sov jag massor. Lyckades iallafall ta mig ut i friska luften för ca 45 minuter sittandes i solen strax efter lunchtid, innan jag behövde lägga mig igen.
Onsdagen tillbringades också i sängen. Men inte fullt lika illamående som i tisdags.



Hade Arbetsplatsträff på jobbet egentligen igår kväll. Och jag fick vara med via Skype. Skönt att få vara delaktig och få förstahandsinformation trots att jag var sjuk.

Idag ska jag ta mig ett varmt bad och bara vila i hopp om att snart bli fullt frisk igen.

Tänk att igår fyllde min älskade fina underbara fantastiska son Adam 22 år!!
❤️❤️❤️
Min högsta önskan hade så klart varit att få fira honom här hemma. Men han flög igår från Kalmar till Luleå för att arbeta på isbrytaren Ale. Så ett telefonsamtal blev det och så får vi fira honom när han mönstrar av om en månad eller så.




#1 - - Hannas krypin:

Fy det låter inte så kul med sjukdomen. Hoppas att du mår bättre nu.

Svar: jag mår mycket bättre nu och är redo för en ny jobbvecka ❤️🙏
Sandra Vulkan