Maj

Det här med att uppdatera går sådär haha.. men jag sticker in huvudet ibland för att ändå ha något att gå tillbaka till och läsa hur Walle gått. 
Vi hqr kommit igång med ridningen och träningen påriktigt nu. Senaste veckorna när värmen kommit tillbaka har gjort så mycket med suget. Reflekterade verkligen över det i veckan när solen sken, det var varmt klockan 10 på förmiddagen och allt börjar bli grönt runtomkring. Det var lycka! Jag är så väder styrd och att kunna rida ute i det fina vädret nu igen för att suget automatiskt kommer också. Walle har gått  (null)

Väldigt bra. Han har fortsatt vara lite stark men överlag känns han fin. Vi tragglar vidare med skolor i alla gångarter. Det tar sig lite framåt iaf. Vi har även börjat göra byten igen för första gången på minst 6 månader efter att jag höll på att ramla av sist. Nu när jag red lektion sist så sa vi att vi ska starta om med dem helt från början för att de ska bli så avslappnade som möjligt och att jag ska slappna av. Slappna av i främst vaderna så jag inte spänner till dem i bytet. Så om bjudningen i bytet är sådär nu så ska vi börja så för att få bort all form av spänning. Känns skönt att börja om för mina hjärnspöken främst.. byta kan han ju men jag behöver känna mig avslappnad i dem så han blir det också. Min sits har blivit så mycket bättre sen vi kortare lädren 1 hål, sjukt att de kan förändra hela min sits och helt plötsligt sitter jag rakt och för första gången någonsin får mina magmuskler jobba på riktigt. Så nu när min sits sitter kan vi börja fokusera mer på Walle under träningarna och börja göra lite olika övningar vilket är så kul!  

Vi kämpar på och jag ser äntligen ljuset och tycker det är roligt igen! 


I livet annars så jobbar jag mycket och när jag inte gör det så fixar jag i lägenheten som äntligen börjar ta sig! Full fart. Helgen har spenderats på landet vilket var så behövligt! 

När livet lugnar sig kanske jag kommer igång och skriva mer här igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0