7 år

Den 10 mars var det exakt 7 år sedan jag köpte Walle! Så sjukt vad tiden går fort och vad mycket vi gått igenom! Älskade häst. 

Min motivation till ridning har ju varit på 0 senaste månaderna och nu har det gått så långt att jag till och med fått ångest av det. För första gången på 7 år så har jag en rejäl svacka, kan inte minnas att jag haft en såhär känsla gällande stallet eller ridning innan. Jag tror att det finns många faktorer till att det är så men har nog blivit lite mycket generellt för mig de senaste månaderna. Det med att min prestationsångest har varit hög fick det nog att rinna över. Walle känns väldigt fin förutom att han är ganska stark i vänster så det handlar inte om att det går dåligt utan att jag har sådan press över att leverera och öva på det som sagts på lektionerna och när jag inte klaraR det känner jag mig dålig. Har inte känt sådan prestationsångest sen jag tävlade sist och det är för 3,5 år sedan nu. Men jag hoppas det släpper snart för nu rider jag bara för jag känner att jag måste. 
Nu jobbar vi iaf mycket på skolor i alla gångarter för att få det att släppa lite spänningar i ryggen. Främst för att han ska ändra på sin galopp och verkligen få en rund galopp, nu är han ganska markbunden och tar korta steg istället för att sätta under sig ordentligt. Tycker att det har blivit bättre iaf och skolorna känns generellt bättre. 
Vi ska fortsätta kämpa på och skulle ridit lektion imorn men nu blev det inte av så får se när jag gör det igen, hqr egentligen noll sug men borde bara komma igång igen och han är dessutom mental tränare så vet ju att det är det jag behöver nu.  (null)
Bild från första veckan när jag köpt Walle 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0