Semester

Tiden bara rinner iväg och jag har redan semester! Känns som det gick så fort från att det var dåligt väder tills det blev sommar. 
Walle ska hållas igång som vanligt nu under semester eller ja kanske blir någon dag mindre i veckan men vi ska inte vila iaf. 

Han har gått bra nu! Vi hade en kurs för några veckor sen på tre dagar för Dennis. Det var så kul och bra! Det svåra har varit att komma ihåg allt och öva vidare på det själv.. men han känns fin överlag. Senaste veckan har han varit väldigt stark men innan dess har han känts väldigt fin. Svåraste är fortfarande skolor, speciellt öppnor. Vilket borde vara det vi övar mest på men när något är svårt drar jag mig lite för att göra det.. vilket inte är så bra. Men vi övar på och hoppas han stärker sig mer och mer så dem blir bättre. Vi övar även på att rida ordentliga hörn, något man hört hela livet och ändå slarvar man.. Walle tycker det är så jobbigt också, då vet man att man slarvat lite för länge haha.. 

Dennis kommer tillbaka och ska ha kurs en gång till i sommar vilket ska bli kul! Men nu ska jag njuta av ledigheten och det fina vädret!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0