25 oktober

(null)

Då är snart min lediga helg slut. Har spenderat den på landet sen i torsdagskväll. Förutom en tur till stallet i fredags för lektion så har vi bara tagit det lugnt. 
Lektionen i fredags gick väldigt bra! Fick mycket bra tips på hur vi ska träna framöver. Vi ska avvakta med bytena helt och fokusera på att få galoppen bättre i sig och att han ska vara helt loss i ryggen. I traven så red jag på en volt och varvade med öppna, förvänd sluta och sluta för att få ryggen att jobba ordentligt. I galoppen ska jag öva på förvänd galopp med ställning inåt, hålla ihop hobom och få honom att inte byta galopp. Vi ska även galoppera över två bommar och få honom att sätta båda bakbenen innanför dem och inte hoppa över dem hehe.. ska börja med 120 cm avstånd och i slutändan köra 70 cm. Riktigt svårt men gav resultat direkt och tror galoppen kommer bli bättre ganska snabbt! Riktigt rolig lektion även om vi båda var helt slut efter.
Annars så fick walle gå dressyr onsdag och torsdag och sen tömkördes han i måndags. 
Han har gått bra men i torsdags så red vi samtidigt som Harry och då gnisslade han tänder hela passet.. stackarn. Men vi tog det lugnt och han lyssnade ganska bra på mig ändå så blev ändå helt okej. 
Nu har han fått vila i helgen och imorn ska jag dit igen men blir Tömkörning innan jag ska till jobbet. Målet nästa vecka är även att klippa honom! Haha han ser ut som en nallebjörn nu.. nu blir det njuta av sista timmarna denna helg och tagga inför en ny jobbvecka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0