28 november

Har varit en bra vecka. Jobbade kväll måndag-tisdag så var hos walle då och sen var jag även ledig onsdag-torsdag så var där då också. Vill passa på att vara där dem dagarna jag kan vara där när det faktiskt är ljust ute och samla lite d-vitamin. Så han har fått vila i helgen, eller gått i skritten. 
Han har gått bra i veckan annars, blev 3 dressyrpass och ett på vattenband. Vi har fortsatt öva på att galoppera över bommar, får till det några gånger men oftast vill han sakta av till trav eller hoppa över dem i ett. Men vi övar på och när vi väl får till det så sätter han sig verkligen superbra. Sen fortsatte öva på förvänd galopp och samling. I traven så fortsätter vi med skolorna med tempoväxlingar.

Har även ridit den andra stora hästen. Så mycket större än walle Haha.. den är väldigt stor, stel och sen blir lite bromsig så är mycket häst att rida. Fokus är som sagt att han ska lyssna på skänkeln och få hobom lite mer eftergiven. Går knappt att svänga för han är så stel.. han dyker dock så fort man vill ställa igenom men får vara så nu. En sak i taget. Blev ändå lite bättre i torsdags när jag red och kom igenom drt lite mer. Han tar skänkeln bättre när man använder den längre fram mot sadelgjorden. Vi fortsätter kämpa på så länge han står kvar hos oss. Är roligt och nyttigt att rida en annan häst iaf! Speciellt en som är så olik från walle. (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0