2 advent

Så mysigt att det snart är jul! Och jag ska vara ledig så känns så härligt! Hoppas på lite snö bara.. men är nog för mycket begärt.. 
i helgen har jag varit på landet, åkte dit redan i torsdags så hqr varit mysigt. 
Walle har fått gå i skritten i helgen och så red jag han 3 dagar och Tömkörde 1. 
Han var spänd både måndag och tisdag, gnisslade tänder och allmänt lite off. Så därför Tömkörde jag i onsdags och red sen igen i torsdags för att se om spänningen släppt. Fortfarande lite spänd men inte alls som i början av veckan. Dessutom red jag walle efter den andra hästen jag ridit och walle kändes som en gummiboll jämfört med den, Haha så smidig och mjuk. Är nyttigt att inse hur fin häst man faktiskt har när man kan jämföra. 
Den stora hästen blev riden 3 dagar. Första gick bra, andra riktigt dåligt och tredje bättre. Den lyssnar inte alls på skänkeln och är inlärd väldigt dåligt så största problemet är ju att den inte går fram till handen och ger en ärlig eftergift. Sen är den så stel också så går knappt att vända. Men sen har den lärt sig att komma undan med att stanna och backa in i hörnen. Vilket den gjorde andra gången jag red efter att ägaren ridit dagen innan och blivit avkastad så han var lite spänd. Timmen efter mycket tålamod med att stå i hörnen så släppte det och dagen efter gjorde han ingenting sådant. Tror han skulle åka hem nu i helgen så blir inge mer vilket är tråkigt. Hade nog kunnat bli ganska bra med lite mer tid.  
Nu ska jag äta middag med mamma o pappa sen blir det ligga på soffan resten av kvällen. Imorn ska jag rida walle igen iaf!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0