torsdag 3 november 2022

Kändis på gott och ont.

Att vara kändis är på gott och ont det goda livet vet vi väl ungefär vad det består av men kanske mindre om baksidan även om det då och då står att läsa om.. Har man ett ansikte som i princip är "allmän" egendom då måste man nog ha en stark skiljelinje till det privata..
Uppmärksamheten tar sig fram i olika uttryck.. I somras var det Centerpartiets ledare Annie Lööf som var Visby-terroristen tilltänkta måltavla.. Men han hade flera tänkbara måltavlor.. En av personerna som utpekas var Bert Karlsson.. Vilket han säger skiter i..
Några som får utstå mycket hat är representanter från familjen Whalgren där avundsjukan florerar starkt bland dem som inte klarar av att någon blir uppmärksammad..
Man får ha vilken åsikt som helst om folk men respektera att så länge de följer lagen finns det ingen anledning till detta korkade hat, Och även om de inte följer lagen är det domstolen som skall döma.. Kritiska åsikter, ok, men hat, dra något unket över er..
Ta en skål med räkor och ett eller några glas vin så känns det nog bättre, men söla inte för mycket vin då kan man bli konstig i skallen. 😎
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...