onsdag 2 november 2022

I spåren av dyra kostnader.

Nu har vi en del facit för oss, rejäla hyreshöjningar, el dyr kanske kommer att sjunka något, bränslet för dem som behöver det och något som drabar oss alla livsmedelspriset och nu kräver facken kompensation.. Och mycket annat..
Vilket vissa gnäller på.. Men vad fan skall de göra? Vi är ju stälda inför fakta, skall de bara sitta stilla i båten och låta det vara? 🤢
Den nya regeringen står inför svåra beslut som kommer att visa om de är villiga att ta ansvar eller forsätta att enbart hålla en del av medborgarna om ryggen?
Är pensionär och har samma fördyrning av min levnadsstandard som vilken annan som helst, någon som tror det blir mer än lite korvöre? Nix, vi är bara nyttiga idioter under valperioden men sedan visar det sig att flera politiker har större käft än hjärna.. I alla fall den delen av hjärnan som skall sköta den ekonomiska fördelningen.. Då framträder ordet "tärande" mer tydligt i den delen av den aktiva hjärnan.. Vi borde dö ut i snabbare takt i alla fall den delen som kräver omsorg..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...