lördag 29 oktober 2022

Spel och dobbel!

Är inte min melodi så mycket har ett konto på "svenska spel" och där blir det mest "Keno", inte så ofta men ett par gånger i veckan kan det bli.. Eftersom jag inte satsar hårt så blir eventuella vinster mycket små mellan 5-10 kronor som har inträffat några gånger.. Så prenumererar jag på PRO lotter typ triss där har jag fått någon vinst på 100 kronor men ligger kraftigt back..
Däremot spelar jag aldrig på spelsajter som det ofta görs reklam för, har aldrig lockat mig.. Läste att en av de stora drakarna "Bettson" kommit i onåd hos Allmänna reklamationsnämnden vilket inte visar på ett seriöst handlande..
En spelare fick inte ut runt 200 000 kronor trots han var spärrad för det spelet som var hos Betsson..
Det var efter han gick till Tingsrätten han fick pengarna på kontot då hade Betsson helt ignorerat Allmänna reklamationsnämnden..
Man tycker att ett sådant stort och bekant bolag borde ha lite mer respekt för sina kunder men något har gått fel här.. Att man spelar för pengarnas skull är ju helt klart och att då inte få ut sina sedlar är åt pipsvängen..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...