söndag 30 oktober 2022

Sista natten med gänget.

Ensemblen spelade sista föreställningen och Christina Schollin har nu, 64 år efter att hon kom in på Dramatens elevskola, klivit av scenen för gott..
Den damen var en av mina favoriter i unga år och i "Änglar finns dom" med Jarl kulle var jag förälskad i henne.. Såg filmen om och om igen det är bara en film till som fått mig så känslomässigt engagerad och det är "Sound of music" med Julie Andrews som också var en romatisk favorit och betalade flera biobiljetter för..
Nu på gamla dagar är det inte några filmer eller serier som har samma kraft att engagera mina känslor och framför allt inte svenska serier som bara innehåller pinsamheter och totalförstörs av reklam.. Nu är det mest dokumentärer som sätter sina spår, dokumentärer som inte har ett uppenbart manus styrt av en producent utan verkar vara mer "spontant" och helst i reklamfri kanal, då kan man slappna av och njuta..

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...