What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 27 augusti 2022

THINGS 4 (2017) USA, 77 minuter. Regi: Dennis Devine & Thera Min.



CGI-things...

Uselfaktorn ökar markant med CGI.

I en stuga i skogen bedrivs det experiment där unga tjejer injiceras med ett serum som lockar till sig utomjordiska monster. Melinda (Marlene Mc'Cohen) anmäler sig frivilligt som testperson men hennes verkliga intention är att ta reda på vad som hände med hennes syster (Genna Mc'Cohen) som försvann efter att ha anmält sig som första testperson.

Notera hur damen i vitt är fängslad vid pallen med handklovar. Hur tänkte de här?

Nu får det fan vara nog! Vi har just plågat oss igenom den fjärde delen i denna bottenlösa skitserie och där tar vår tapperhet slut. En ny bottennotering är nådd i och med att det redan i inledningssekvensen blev tydligt att hiskeliga CGI-monster skulle fylla rutan. Så vad vi får är alltså: CGI-effekter, uselt skådespeleri, uselt ljud på sina ställen, hårresande etno-metal, "humor" och då främst från den wisecrackande porrfarmorn Sally Mullins samt en slags semiantologi där en historia berättas i ramhistorian. Inte mycket till historier heller. Vad vi INTE får är: Nakenhet och gore. M a o finns det inga förmildrande omständigheter här.

BETYG: 1/7 Irriterande dåligt. Amatörer som försöker vara roliga borde injiceras med nån slags kamera-antabus.

Kuddkrig med självironi förlorar allt slags värde.

Ett thing.

Maggotspagetti. Framtidens miljövänliga alternativ.

Dominatemat bibehålls även i denna del.

Yeah that's right baby. Spank that knotiga gubbarsel!

Nån slags etno-metal där Roger Pontare tycks vara en stor inspirationskälla.

Sally Mullins* verkar ha fått nån pokal för sitt idoga arbete som porraktris, för det kan knappast vara för sin roll som comic relief.

Under alla sina gig som blå skådis har nog Sally a.k.a. Jamie aldrig haft en sån här "thing" mellan benen.

Tyvärr blir det en trailer denna gång.

*Mer känd som Jamie Foster i ballslukande sammanhang.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar