Annons

Min vecka i en bild

Vet ni vad, den här veckan har jag inte tre bilder som kan illustrera vad jag jobbat med. Jag har visserligen haft fullt upp, men vissa saker som upptar min tid kan man helt enkelt inte fota. För att man inte får, eller för att det inte går. Jag har suttit i bankmöten, hälsat på mina gamla kollegor hos Forsman & Bodenfors, lämnat in underlag till KPMG som går igenom min årsredovisning, haft telefonmöten med Formex för att bestämma placering av monterväggar och gått igenom korrekturen på min mobilanpassning på Simmalugnt’s kontor. Däremellan har jag signerat böcker i flera butiker. På bilden här ser ni mig göra det hos nyöppnade Krut & krusiduller på Södra Hamngatan. 

Privat har det varit en känslomässigt tung vecka. Beskedet om att Terese somnade in för gott i tisdags gjorde att en dammlucka flög loss inombords och de ostyriga tankar som forsade fram drog med sig allt möjligt i sin väg. Existentiellt fritt fall. Det är svårt att inte bli berörd av hennes öde eller känna oro inför att livet plötsligt kan ta slut så obarmhärtigt och snabbt. Men, samtidigt som mina tankar trasslar ihop sig i sådana lägen tycker jag att blicken blir klarare. Det blir lättare att se och fokusera på sådant som är verkligt viktigt och inte minst att känna ännu större glädje över sådant som det finns anledning att vara glad åt. 

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.