tinzzz.blogg.se

Jag har startat min blogg för att inspirera andra till träning, främst löpning. Men också för att få tips och inspiration från andra! Motton: Aldrig ge upp och när det gör ont och är jobbigt det är då det ger som mest!

Lördag med styrketräning och lugn distans i solsken!

Kategori: Allmänt, Löpning, styrketräning

Hej!
 
Idag är det lördag. Min yngsta son sov över hos en kompis för första gången inatt. Det gick kanon. Jag och min man gick upp strax före 7 och åkte till gymmet. Det var inget vi hade planerat utan vi vaknade så det bara blev så. Eller min man hade tänkt göra det men för mig blev det för att jag ändå var vaken. Jag vilade igår från träning och skulle därför köra dubbelt idag så det var bättre att köra ett tidigt. Jag körde rehab för höften sedan knäböj, marklyft, bänkpress, mage, biceps, latsdrag i ungefär 75 minuter. Det blev ett bra och intensivt pass.  
(null)
(null)
 
När jag sedan kom hem så var det dags att käka en ordentlig frukost. När jag smält den gav jag mig ut på min lugna distans för dagen. Ville få in det före dags skidor på tv. Det blev en jogg på 59:05 och 10,3 km. Tror det var den bästa löprundan för i år. Det kändes bra i benen, solsken och bra podd i öronen.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Kram
Kommentera inlägget här: