Tinablick Nominerad i Årets Bästa Bröllopsbild 2012

Bröllop / #bröllop #brudpar #blivande brudpar, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotografering, bröllopsalbum, bröllopsbilder, bröllopsdag, bröllopsfotografvarberg / Permalink / 0
Fina Maria & Fredrik firar i år 11 år som gifta ❤ ❤
 
2011 gjorde jag min allra första bröllopsfotografering vilket otroligt nog resulterade i en nominering i ÅRETS BRÖLLOPSBILD 2012. Kunde knappt tro att det var sant!!!
 
Det innebar GRAND HOTEL I STOCKHOLM där "Guldhjärtat" tillsammans med Countryside Hotels och Lifestyle Weddings korade vinnarna under pompa och ståt en snöig, kall januaridag. Man passade på att avgöra tävlingen samtidigt som BRÖLLOPSMÄSSAN gick av stapeln vilket gjorde att hela händelsen fick extra mycket uppståndelse. Blivande brudpar, fotografer och utställare av alla de slag trängdes med flirtande champagne, jordgubbar och chokladfontäner.
 
Fem månader tidigare:
Ett fantastiskt snyggt Brudpar med ett stort brudfölje mötte upp på Varbergs Fästning och vi hade ett par timmar inbokat för fotografering. Vår session avlutades nere på stranden för en sista bild på endast brudparet innan vi skildes åt. 
 
Upprymd av upplevelsen kände jag att fler uppdrag av den här kalibern välkomnar jag av hela mitt hjärta - och när man nu ser tillbaka på åren som gått har jag fått förmånen flera gånger om ❤  Det är en oerhörd ärofylld uppgift att fota en av de viktigaste dagen i två människors liv. #tacksam
 
 
Till top