Sista månadskortet

Då var det sista månadskortet för SL köpt. Trodde väl aldrig att jag skulle reflektera så mycket över ett vanligt åkkort. Det är inte direkt någonting jag funderat på under alla år jag haft ett men nu är i alla fall det sista månadskortet köpt.


Från och med 8:e Juli ska jag inte åka fram och tillbaka till jobbet varje vardag och då behövs inte ett månadakort heller. Logiskt egentligen men det känns fortfarande rätt underligt att tänka på. Det lär inte vara sista gången jag köper ett åkkort över huvudtaget om vi säger så. Bara sista för just ett månadskort i stockholms kollektivtrafik.

Jag har kommit fram till att det kommer bli en hel del sista nu under den kommande månaden. Det kommer förmodligen kännas lika underligt och konstigt varje gång. Det är verkligen ett avslut på det här kapittlet och början på någonting nytt. Fattar inte att tiden går så fort men det gör den verkligen. Det är snart bara precis en månad kvar till den stora flytten och det känns både läskigt och väldigt spännande. 

Over and out!

Kommentera inlägget här :