50

Dagarna tickar på och flytten kommer allt närmare. Jag hänger inte riktigt med men idag är det bara 50 dagar kvar.


Det känns fortfarande som att det ligger långt bort i framtiden men så är det ju inte. Det känns fortfarande som att alltihop ligger flera månader fram i tiden och det är lite svårt att verkligen ta in att det inte ens är två månader kvar.

Jag tror att en del av den där overkliga känslan beror på att allt just nu är presic som vanligt. De saker som är packade redan står undanstuvade i klädkammaren så det ser jag inte varje dag. Här hemma är det helt enkelt som vanligt och det gäller ju också på jobbet. Där flyter dagarna på som dom brukar göra såhär sista dagarna av vårterminen. Det gör det väldigt lätt att tappa bort tankarna på flytt.

Sen självklart finns det också en del pusselbitar som ska falla på plats för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Den största och mest stressande är absolut att hitta en köpare till lägenheten. Jag är glad att det jobbet ligger hos min mäklare och inte hos mig. Jag håller i alla fall alla tummar och tår jag har för att just den biten ska falla på plats så snart som möjligt.

Just antalet dagar som är kvar är ju också en aning flytande. Det är 50 dagar kvar till att flyttlasset med alla våra ägodelar ska rulla iväg härifrån. Jag och Vilya kommer ju dock stanna kvar här i Stockholm en vecka till så vår fysiska flytt ligger ju några fler dagar fram i tiden men jag räknar flytten från dagen då vi inte längre bor här i lägenheten. 

Nu ska vi bara se till att utnyttja de här dagarna på ett bra sätt och hoppas att alla pusselbitarna faller på plats inom de närmsta veckorna så att allt flyter på så smidigt som möjligt.

Over and out!

Kommentera inlägget här :