Packa, packa och packa

Just nu känns det som att vi inte gör något annat här hemma. Kanske inte riktigt sant men mycket blir det i alla fall.


Såhär såg det ut i måndags när jag började packa ner alla våra böcker. Eller ja, alla är kanske inte riktigt sant då jag redan packat fyra banankartonger tidigare med böcker. Är väldigt glad att vi fick alla dessa kartonger av min gamla kompis J. Dom har vart guld värda just nu. 

Sen skulle ju hyllorna monteras ner också när de väl blivit tömda. Plus att packandet av annat påbörjades.



Vilya tycker dels att vi är dötråkiga som bara packar och packar och inte leker med henne och dels busar hon och har jättekul. Hon har inte riktigt greppat det här med flytt ännu och det gör att hon till och från kan tycka att det är jobbigt att alla sakerna försvinner ner i kartonger, möbler blir isärplockade och mycket flyttas runt. Vi försöker leka med henne till och från, titta på TV med henne, läsa böcker tillsammans och gå ut till parken ibland för att hon ska få uppmärksamhet och få göra saker hon med. Snart är det dax att packa ner leksakerna och det ska hon få hjälpa till med så att hon blir wn aning mer delaktig.

Just nu så packar jag och Kim monterar isär alla möbler jag lyckas tömma. Berget av kartonger och väskor växer i vardagrummet. Det här med att flytta är ett slitgöra. 



Jag är glad att vi har gott om tid på oss till det här och inte behöver stressa. Jag ser heldre att vi är klara innan och står med tid över än att vi behöver panikstressa sista dagen. Det går framåt i alla fall kan man ju lugnt konstatera och det känns riktigt skönt.

Over and out!

Kommentera inlägget här :