Ibland så

För det mesta brukar det ju bli en följetong med framflyttad leverans av möbler om det en gång startat. Den här gången blev det tack och lov inte det. Det sista vi hörde om vår soffa var att den skulle komma vecka 35, det vill säga nästa vecka. Nu verkar det som att vi hade en gnutta tur för idag blev den levererad.
 
Nu har vi äntligen fått våran soffa och vår fotölj. Super sköna att sitta i och dom gjorde att vardagsrummet plötsligt blev ett rum och inte bara ett ställe att för tillfället ställa det man inte vet vart vi ska ha någonstans. En stor tygmöbel gör ju också att det helt slutar eka i ett rum också. Väldigt skönt får jag ju erkänna.


När dom kom och killarna bar i de två gigantiska paketen så får jag ju erkänna att jag tänkte att det abslut var värt de 200kr extra som jag betalade för att få dom inburna. Värt varenda krona att slippa trixa med det själv. Kim erkände efteråt att även han kommit fram till precis samma sak.
 
Så nu har vi äntligen ett komplett möblemang i lägenheten och det känns toppen. Man märker hur central plats en soffa ändå har i ett hem när man inte har någon ett tag. Det blir verkligen som att någonting saknas.
 
Nu är i alla fall ordningen återställd, vi har fått vår soffa och vår fotölj och dom är riktigt mysiga och sköna att sitta i. Fotöljen var kanske snudd på för stor men det kan jag leva med. Helt klart nöjd med mitt val.
 
Over and out!

Kommentera inlägget här :