thewaytoahealthierme.blogg.se

2022-03-23
13:06:10

Film 43. Lady och Lufsen (Otecknat)




I denna tidlösa nyinspelning av den tecknade klassikern från 1955, en av de största kärlekssagor som någonsin berättats, ger sig en bortskämd hemmahund och en tuff men älskvärd vildhund ut på ett oväntat äventyr och kommer, trots sina meningsskiljaktigheter, allt närmare varandra och lär sig värdet av ett hem.

Det första jag lägger märke till och som fick mig att reagera är att kvinnan i familjen inte är helt och hållet vit, något jag faktiskt uppskattar. Det bryter lite av tabun om hur Disney var förr. Visserligen tycker jag inte att de borde be om ursäkt i varje film som är skapad innan 1990 men det uppskattas samtidigt när en ganska så viktig karaktär i en nyskapad film från Disney inte är en vit, vacker prinsessa utan att karaktären istället är en vacker mörkhyad kvinna som älskar hundar.

Hmm.. att de bytt kön på en av hundarna vet jag inte om jag uppskattar dock.. det ska ju som sagt helst av allt vara så likt originalet som helst när den trots allt är en otecknad version av originalet.. då har jag svårt när de plötsligt byter kön på en av karaktärerna.

Det är riktiga hundar som samtidigt är datagjorda vilket förvirrar och irriterar mig på samma gång. De måste väl göra så när de pratar, de förstår jag men seriöst.. lite läskigt är det ju. Det tycker i alla fall jag! 🙈

Jag vet inte heller vad jag tycker om Lufsen.. jag tycker att de valde fel hund till att spela honom.. det är känsla jag får utan att veta varför.

Jag tycker INTE om katterna i den här..dom är helt och hållet datagjorda.. och ser otroligt jävligt läskiga ut..😳

Åh.. man får se Lufsens förflutna i denna.. hur han bara blev lämnad.. 😭 jävla människor 😭

Lady och Lufsen
1 Timme och 51 Minuter
😻😻😻😻😻(5/5)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: