thewaytoahealthierme.blogg.se

2022-03-09
07:51:12

Film 38. Child's Play (REMAKE)



När Charles Lee Ray behöver fly från polisen Mike Norris begraver han sin själ i en den lekfulla och, till synes, snälla dockan Chucky. Han vet dock inte att en liten pojke med namnet Andy Barclay snart kommer att äga honom. Charles anförtror sig till Andy medan han begår många mord.


När det inte ens har gått tre minuter in i filmen och man redan himla med ögonen.. 
 ÄR DET RIKTIGT JÄVLA ILLA !!!!
😖😖😖

Jag erkänner, jag brukar vanligtvis inte tycka om remakes oavsett genre eller film.. originalet är oftast bäst. Onödigt att göra om en redan bra film liksom. Och den här filmen.. jag säger bara det.. tur som faan att jag höll mig sysselsatt under tiden som jag tittade på den här filmen.

Äckligt nymoderna filmjävel. Nu är dockan inte bara pratande.. utan även digital som kan styra appar genom röststyrning.. jag blir så fruktansvärt irriterad.. VARFÖR ska man förstöra en film från 90 talet som redan då var under medelmåttet?! Trodde man verkligen att den skulle kunna göras bättre? Ett skämt. Jag skulle inte sätta den här filmen som skräck.. snarare extremt dålig komedi. 🤦

Scenen jag inte alls tycker om är när Chucky försöker strypa katten för att den rev Andy.. jävla dockjävel. 😡 Tack och lov lyckas Andy få honom att sluta innan katten dör. Helvete jävla skit docka va jag hatar den 😡 Chucky dödade katten ändå 😭😭😭😭 jag var för snabb med att skriva denna kommentar.

Det är väl det som är lite drygt med mig.. jag skriver recensionen direkt när jag ser filmen. Samtidigt alltså. Så om en scen får mig att känna eller tänka extra mycket så skriver jag det direkt. Oftast så pausar jag dessutom filmen samtidigt som jag skriver för att inte missa något. Jag gjorde detsamma med den här filmen, men inte med alla scener.. man missar liksom inte så mycket om man säger så.. 🙄

Child's Play
1 Timme och 30 Minuter
😻 (1/5)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: