thewaytoahealthierme.blogg.se

2022-03-09
05:30:09

Film 37. Paddington 2



 den efterlängtade uppföljaren har Paddington flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven, en skurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad?

Jag tycker verkligen om dessa två filmer som handlar om Paddington. Han är en otroligt gullig liten björn som dessutom är klantig, godhjärtad och väldigt väldigt naiv.

Boken han hittar är så cool. Visserligen är det en bildbok men istället för vanliga bilder så är dom gjorda i typ 3-D, så de står upp från boken när man bläddrar i den.  Den handlar om London. Inte så konstigt kanske då hela filmen utspelar sig där. Men som sagt, läcker bok.

🤣😳
"Mitt hår har blivit grått, magen sticker ut och jag gnisslar tänder." 
🤣😳

Paddington gör ett sjuhelvetes bra jobb med att skrubba rent ALLA fönster som han kan i London. Men saken är bara den att han gör det på sitt eget speciella sätt som gör filmen både sevärd och rolig. Jag skulle kalla det här för komedi.

Åh nej. 😰 Paddington hamnar i fängelse när ett par idioter fängslar honom för ett brott han inte har begått.. och råkar därinne färga ALLA kläder rosa. 🤣 Men tack vare marmeladen så överlever han sina medfångars hat och hot.. 😁

Jag tycker om Knutten.. fången som är kock i fängelset. Han är uppkäftig och dryg.. hotfull för alla andra, men Paddington är för naiv för att förstå det. Paddington spottar på hans hand, smetar ketchup och senap på hans förkläde och upprör honom genom att vissla och nynna.. men eftersom björnen är så naiv som han är så blir dom vänner.

Fängelset blir en livlig restaurang istället för ett tråkigt fängelse. 🤣♥️

Efter en rymning och massa action med flera tåg inblandade så når filmen ett lyckligt slut. Jag brukar inte säga att andra filmen är bättre än första, men med dessa filmer så kommer jag nog till den uträkningen i alla fall.

Paddington 2
1 Timme och 43 Minuter
😻😻😻😻😻(5/5)





Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: