Sylvia

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2018

Torsdagsmys!

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24


Hej fina...

Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut.

Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skulle ha matsäck för en hel dag med sig! Toppen att få den infon så där på kvällskvisten. Jag totalvägrade att gå till affären halv nio på kvällen i full storm så det blev till att improvisera.

En massa mackor med stekta ägg och bacon och frukt fick duga fint.


Vi älskar bacon!

I förra veckan fick jag min sista inbokade massage och som vanligt blev jag mörbultad. Maria (som min massör heter) ville jag skulle träffa en kiropraktor för att se över min rygg och nacke mer på djupet då det gjorde jag i onsdags.


Jag fick utföra några övningar och genomgå någon slags scanning. De kollade blodtrycket och det slutade med att jag nästan fick lugna tjejen som tog det eftersom det var sjukt högt!

Har aldrig sett så höga siffror själv faktiskt (167/118) men jag höll koll hemma själv under kvällen och då hade det gått ner igen.

Har fått ny tid för utvärdering av scanningen nästa vecka. Ska en kiropraktor ta över behandlingen av min onda nacke eller ska jag fortsätta med massagen?

Tyvärr lär väl plånboken säga nej oavsett då friskvårdsbidraget från jobbet nu är förbrukat.

Vi får se...


Melvin och jag har också varit på små utflykter i veckan, dock inte så långväga som Oliver. Igår stod Melvin i hallen och väntade på mig när jag kom hem. Det var klippdags för honom hos frisören i Råå och vi hann precis i tid. Idag var det typ samma sak men då var det Väla som stod på tur. Melvins glasögon var redan klara!

Han är så fin men inte riktigt redo för att låta mig ta en bild som ska läggas ut här. När han är ok med det så lovar jag visa er hur fin han är. Älskade unge!

S T ö V L A R

Har inte köpt ett par nya stövlar på ett par år så idag var det dags. Inga superdyra i äkta skinn eller så men fina ändå. Slog till på Väla ikväll.

Fredag imorgon och sen väntar två härliga sovmornar. Som jag längtat! Jag har varit så sjukt trött hela veckan och bara längtat efter helgens två mornar där ingen klocka väcker mig.

Vad har ni för planer i helgen?

Kram
S

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Av Sylvia - 19 oktober 2018 21:30

Gokväll... Ännu en vecka har passerat och fredagen har landat hos oss, ja hos oss alla såklart! Det har varit en bra vecka med mycket tid för tankar och reflektion, något som behövs ibland och ibland är just nu. Killarna är bara mina ige...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards